Trakteer jezelf en je huid!

DiDi's Beauty te Haarlem Centrum

Voor uw gewenste schoonheid!

 

DiDi's Beauty is een schoonheidssalon waar alleen gewerkt wordt met natuurlijk, biologische en/of vegan schoonheidsproducten. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten (vegan dus!). Eigenaresse Diana weet als geen ander waarom je kiest voor verantwoorde huidverzorging. Bij DiDi's Beauty kun je dus terecht voor natuurlijke schoonheidsverzorging.

 

Het gebruik van natuurlijke producten voor je huid en haar klinkt logisch, helaas doen we dat in de praktijk nog te weinig! Als je nog niet zo bekend bent met natuurlijke cosmetica heb je misschien veel vragen. Daarom geef tijdens een heerlijk ontspannen schoonheidsbehandeling ook advies over je huid en het gebruik van natuurlijke producten. Op deze manier weet je ook hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen.


DiDi's Beauty besteed veel aandacht aan natuurlijk huidverzorging!

Je kunt bij DiDi's Beauty terecht (alleen voor vrouwen) voor biologisch natuurlijke huidverzorging. Alle producten zijn natuurlijk en vrij van chemische toevoegingen. Ik deel graag mijn kennis over huid & cosmetica.

 

Mijn naam is Diana, en gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2010. Het liefste help ik iedereen die een huid probleem ervaart. Als huidspecialist adviseer ik graag over het belang van natuurlijke huidverzorging.

 

Vind jij het ook zo belangrijk dat je huidverzorging natuurlijk is?

Het klinkt zo logisch! Maar toch zijn mensen hier nog amper van bewust.

 

Waarom raad ik mijn klanten natuurlijke cosmetica aan?

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten, vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Want net als voeding geldt ook hier: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging? Ja dus!

 

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Naast het behandelen is begeleiding en ondersteuning erg belangrijk. Er wordt altijd gekeken naar je huidige huidconditie en op basis daarvan wordt er een huidanalyse en plan gemaakt. Uiteraard wordt er ook goed naar je wensen  en idealen gekeken! Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid!BiodrogaMD

Biodroga MD, is de expert in het combineren van doeltreffende ingrediënten en combineert nu huidverzorging en geneeskunde. De crèmes in combinatie met de effectief hoog geconcentreerde serums zijn speciaal ontwikkeld om ieder huidprobleem tegen te gaan. 

 

Onderzoek eindigt nooit, Biodroga MD doet continu onderzoek naar de laatste nieuwe werkstoffen en technieken, en is gespecialiseerd in oplossingsgerichte concepten voor elke huidprobleem. 

Ingrediënten die de huid kunnen irriteren daar ziet Biodroga MD van af maar legt juist de focus op de beste huidtolerantie. De producten zijn dan ook vrij van, parabenen, minerale oliën, siliconen, PEG emulgatoren, sulfaten, ethanolamine, synthetische kleur- en geurstoffen en dierlijke stoffen.