KENNISMAKINGSBEHANDELINGEN

Een effectieve basis gezichtsbehandeling.

De behoefte van de huid wordt in kaart gebracht zodat de behandeling daarop kan worden afgestemd. Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.

De behandeling

Duur van de behandeling:

45 minuten | 

90 minuten | 88,-

 

Allereerst is het belangrijk om voldoende informatie te verzamelen over de huid. Dat kan alleen door zorgvuldig te werk te gaan, en niks te haasten.
DiDi's Beauty werkt om die reden met een kennismakingsbehandeling van 90 min, waarin we echt de tijd voor u nemen.

Op deze manier hebben we een goede basis voor de gewenste huidconditie. Op basis hiervan bepalen we wat er tijdens de behandeling aan gepakt wordt en hoe frequent uw bezoek aan de salon zal zijn om uw huid te onderhouden.

 

Deze behandeling is uit te breiden met

extra´s zoals wenkbrauwen en/of wimpers verven, kin en/of bovenlip waxen. U kunt dit aangeven bij het reserveren van uw behandeling!

Inhoud

intake, een professionele dubbele reiniging, zone-by-zone huidanalyse, epileren, decolleté, schouders, nek & hoofdmassage, intensief masker & voet of handmassage, serums en/of boosters, dag of nachtverzorging, oog & lip verzorging, zon bescherming & advies voor thuisgebruik.

Uw aanbieding

Duur van de behandeling:

45 minuten | 37.50

90 minuten | 63.80

 

Wilt u op een leuke manier kennismaken met DiDi's Beauty? Dan hebben wij iets leuks voor u.

U kunt dan gebruik maken van de kennismaking behandeling 45 min. voor slechts €37.50 of 90 min. voor slechts €63.80.
Via onze online afsprakensysteem kunt u simpel en snel een afspraak maken. Wij zien u graag in onze beautysalon aan de Koningstraat 42.